Toneelvereniging VV Wijster presenteert:
“Edelweiss”

Geschreven door Carl Slotboom, uitgeverij Grosfeld-Blericum.

Geplaatst op:

Na maanden repeteren zijn ze er weer helemaal klaar voor, de spelers van de toneelvereniging van de VV Wijster. Op 23 en 24 november spelen ze in De Weidehoek in Wijster het stuk “Edelweiss”.

Samenvatting van het stuk:

De toneelschrijver Jan van Loon zit op kosten van zijn uitgever in Berghotel Edelweiss in de Oostenrijkse Alpen. Joost, een vogelvriend en de dameswandelclub, onder leiding van Els de Wit, hebben eveneens hun intrek genomen in het hotel. Dan wordt de klusjesman Leopold Hauptman met een hard voorwerp op zijn hoofd geslagen en valt bewusteloos neer. Op dat moment verschijnt er nog een nieuwe hotelgast: Robert Krems. Als dan de kabelbaan niet meer werkt en eigendommen van de hotelgasten verdwijnen, vindt hoteleigenaar Ingmar Müller het tijd worden om actie te gaan ondernemen. Robert Krems schijnt met dit initiatief niet erg gelukkig te zijn……. Daarnaast zorgen de verschillende hotelgasten voor de nodige verwarring met ieder hun eigen problemen en verdachtmakingen. Hoe dit afloopt………..??

Op zaterdagavond na afloop blijf je natuurlijk nog even feest vieren met live muziek van de geweldige ‘one-man band’ “Jonny Smokes”!

Speeldata:

23 november, 18:30 uur Generale repetitie voor alle kinderen te bezichtigen. Georganiseerd door de jeugdafdeling van VV Wijster. Toegang is gratis.
24 november, 14:00 uur Middagvoorstelling, georganiseerd door Ouderen Onder Dak in samenwerking met De Weidehoek. Toegang is €10,- per persoon (inclusief koffie met gebak). In de pauze is er een verloting met mooie prijzen.
24 november, 20:00 uur Avondvoorstelling, georganiseerd door de VV Wijster. Toegang is €10,- per persoon. In de pauze is er een verloting met mooie prijzen. Kaarten voor de zaterdagavond zijn sinds 1 november in de voorverkoop verkrijgbaar bij ‘Kapsalon Hilly’ en Dorpshuis ‘De Weidehoek’.

Speellocatie: Dorpshuis De Weidehoek, Mr. Haddersstraat 31 in Wijster