Toneelvereniging VV Wijster presenteert:
“Vuur in de berrestee”

Het stuk is geschreven door D. J. Eggengoor en bewerkt door Ben ten Velde.

Na maanden repeteren zijn ze er weer helemaal klaar voor, de spelers van de toneelvereniging van de VV Wijster. Op 25 november spelen ze in De Weidehoek in Wijster het stuk “Vuur in de Berrestee”. Zoals jullie van ze gewend zijn wordt het weer lachen, gieren, brullen.

Samenvatting van het stuk:

Aaltje Wolderink huust samen met heur va op 'n boerderijgie, dat valt in 't uutbreidingsplan van 't dorp. 'n Jonge projectontwikkelaor zut wel wat in Aaltje, maar der bint meer kapers op de kust. Zo is daor Tinus die alles maor gedoe vindt. Maor zien moe wes hum der op dat Aaltje goed bij kas zit en daorum in 't dorp bekend stiet as 'De Golden Theepot'. Of zut zien moe meer in vader Sicco zelf? Dan is ter ook nog Geeze Goezegat, die met heur spullegies de deuren bij langes giet um maor wat te verkopen. Tante Grada en huur sullige man Tjalling doen ok nog 'n duit in 't zakkie.

Kortom: het belooft weer een hilarische boel te worden!

Na afloop blijf je natuurlijk nog even feest vieren met live muziek van de geweldige band “Band-Its”!

Uitvoering 2016 Raod van Kloetenbarg
De toneelgroep speelde vorig jaar het stuk 'Raod van Kloetenbarg'

Speeldata:

24 november, 19:00 uur Generale repetitie voor alle kinderen te bezichtigen. Georganiseerd door de jeugdafdeling van VV Wijster. Toegang is gratis.

25 november, 14:00 uur Middagvoorstelling, georganiseerd door Ouderen Onder Dak in samenwerking met De Weidehoek. Toegang is €10,- per persoon (inclusief koffie met gebak). In de pauze is er een verloting met mooie prijzen.

25 november, 20:00 uur Avondvoorstelling, georganiseerd door de VV Wijster. Toegang is €10,- per persoon. In de pauze is er een verloting met mooie prijzen. Kaarten voor de zaterdagavond zijn vanaf 1 november in de voorverkoop verkrijgbaar bij ‘Kapsalon Hilly’ en Dorpshuis ‘De Weidehoek’.

Locatie: Dorpshuis De Weidehoek, Mr. Haddersstraat 31 in Wijster