vrouwenvannu

Vrouwen van Nu, afdeling Wijster

Op vrijdag 20 oktober is de gezamenlijke feestavond in de Wilhelminazaal in Beilen. De zaal is open om 19.15 uur, aanvang 20.00 uur. Kaarten voor deze avond zijn op de vorige afdelingsavond aan de toen aanwezige vrouwen verkocht, er zijn aan de zaal nog kaarten verkrijgbaar.

Marjolein Meijers gaat op muzikale wereldreis en wij kunnen met haar mee! Er zal ook een verloting worden gehouden, dus vergeet niet om zakgeld mee te nemen…. Het belooft een gezellige avond te worden!

Op 26 oktober om 13.30 uur is er een koffie/thee middag in café de Zwarte van Loon. Mirjam Nienhuis activeert onze creativiteit door samen met ons een mooi herfststuk te maken. Voor degene die zich hebben opgegeven; de kosten voor deze middag zijn €10, =. Neem zelf een snoeischaar en/of mesje mee.


Informatie over de "Vrouwen van Nu"

De vereniging heeft ten doel door vorming en ontwikkeling van vrouwen hun besef en verantwoordelijkheid voor deelnamen aan de samenleving te bevorderen, in het bijzonder in plattelandsgebieden.

De vereniging staat open voor vrouwen van alle gezindten en onthoud zich van partijpolitiek.

Vrouwen van Nu is bezig met vorming, educatie, recreatie en actie door middel van programma's, cursussen, informatieve programma's, fietstochten, lezingen, excursies, doe-avonden en gezelligheid, etc.

  • Voorzitter: Mw. T. Greveling Tel. 0593-562580
  • Secretaris: Mw. D. Kamman Tel. 0593-562618
  • Penningmeester: Mw. H. Oosterveld Tel. 0593-851001
  • Contributie: €45,- per jaar
ANBI