Glasvezel

WIJSTER komt op stoom

Fase 2 van de glasvezelcampagne werpt nadrukkelijk zijn vruchten af. Amper twee weken nadat vrijwilligers uit Wijster samen met de ambassadeurs van Sterk Midden-Drenthe en leden van het bestuur van Dorpsbelangen zijn gestart met hun huis-aan-huis-actie, is het percentage Wijsterse inschrijvingen omhooggeschoten van krap 31% naar een dikke 41%. Vrijwel zeker zal dat percentage nog veel verder stijgen. Simpelweg omdat veel bewoners tijdens de huisbezoeken overtuigd raakten dat glasvezel in de toekomst onmisbaar is en toezegden, inschrijving serieus te overwegen.

Ook tijdens de Weidemarkt afgelopen zaterdag bleek dat het glasvezelproject leeft. Velen bezochten de glasvezelkraam met vragen of schreven zich ter plekke in. Kortom, Wijster koerst regelrecht af op een deelname van royaal boven de 50% en wie weet, mogelijk wordt zelfs de doelstelling van 65% gehaald.

Hoewel inschrijven nog kan tot medio november, zullen er in Wijster geen informatieavonden meer plaatsvinden. Hebt u toch nog vragen of hulp nodig? Neem dan rechtstreeks contact op met de ambassadeurs van Wijster.

  • Berend van Noord, tel: 06-43070711
  • Stefan Schonewille, tel: 06-14934858
  • Alie Oortwijn, tel: 0593-562709
  • Esther Westerbeek, 06-46159031

Sterk Midden-Drenthe