Spits Vivianne Miedema komt naar Emmen.

Geplaatst op:
Logo COVS HZO Drenthe

Emmen- woensdag 4 januari komt Vivianne Miedema, international van het Nederlands vrouwenelftal en de veel scorende spits van Bayern München naar de voetbalscheidsrechtersvereniging Hondsrug Zuid Oost Drenthe. Miedema zal de Fair Play prijs uitreiken aan de sportiefste amateur voetbalvereniging uit het werkgebied van de HZO Drenthe van het seizoen 2015-2016.

Met het jaarlijks uitreiken van de Fair Play prijs wil de voetbalscheidsrechtersvereniging het belang van de Fair Play en respect benadrukken. In heel district Noord wordt hetzelfde puntensysteem gehanteerd. Alle teams van de vereniging in de A-categorie worden in de berekeningen meegenomen. Gele en rode kaarten en overige strafzaken worden meegenomen in de beoordeling. De scheidsrechtersverening begrijpt dat clubs liever kampioen worden maar hechten toch veel waarde aan sportief gedrag. Zeker in het kader van alle discussies rondom het thema respect.

Vanaf 19.30 is iedereen welkom op de nieuwjaarsbijeenkomst in het clubhuis “De Meerfluit” achter de Oost Tribune van het stadion van FC Emmen. Naar de nieuwjaarstoespraak van de voorzitter Theo Hein wordt de prijzen uitgereikt. Aansluitend zal Vivianne vertellen over haar voetbalcarrière en is er gelegenheid om haar vragen te stellen.