"Pot" gaat "Zwarte van Loon" komt

Geplaatst op:

Evert Pot neemt na jaren trouwe dienst afscheid van de horeca. Op 31 december 2016 sluiten de deuren van “Café-Slijterij en Petit Restaurant E. Pot” aan de Mr. Haddersstraat 2.

De Zwarte van Loon

Evert Pot bedankt een ieder die op welke manier dan ook, betrokken is geweest bij zijn bedrijf. Bij vragen over bestaande reserveringen, kunt u gerust contact opnemen met Evert Pot.

Met ingang van 1 januari 2017 veranderd café "Pot" in “Café-Bar B&B de Zwarte van Loon” aan de Mr. Haddersstraat 2. U wordt dan van harte welkom geheten door Gretty Bouwmeester. Van 1 t/m 8 januari 2017 is "De Zwarte van Loon" nog gesloten. Vanaf 9 januari 2017 beperkt open vanwege kluswerkzaamheden in het cafégedeelte. De achterzaal vervuld tijdens deze werkzaamheden een dubbelrol als café én ruimte voor overige bijeenkomsten. Het café (zaal) is in deze periode geopend van vrijdag t/m zondag vanaf 11 uur ’s ochtends. Als de zaal in deze periode voor een bijeenkomst gereserveerd is, is regulier cafébezoek helaas niet mogelijk. De zaal kan vanaf 9 januari voor bijeenkomsten , 24/7 gereserveerd worden. Voor reserveringen van de zaal graag bellen met 06 21 59 81 89.