Toneelvereniging VV Wijster presenteert:
“Vuur in de berrestee”

Het stuk is geschreven door D. J. Eggengoor en bewerkt door Ben ten Velde.

Na maanden repeteren zijn ze er weer helemaal klaar voor, de spelers van de toneelvereniging van de VV Wijster. Op 25 november spelen ze in De Weidehoek in Wijster het stuk “Vuur in de berrestee”. Zoals jullie van ze gewend zijn wordt het weer lachen, gieren, brullen.

Samenvatting van het stuk:

Aaltje Wolderink huust samen met heur va op 'n boerderijgie, dat valt in 't uutbreidingsplan van 't dorp. 'n Jonge projectontwikkelaor zut wel wat in Aaltje, maar der bint meer kapers op de kust. Zo is daor Tinus die alles maor gedoe vindt. Maor zien moe wes hum der op dat Aaltje goed bij kas zit en daorum in 't dorp bekend stiet as 'De Golden Theepot'. Of zut zien moe meer in vader Sicco zelf? Dan is ter ook nog Geeze Goezegat, die met heur spullegies de deuren bij langes giet um maor wat te verkopen. Tante Grada en huur sullige man Tjalling doen ok nog 'n duit in 't zakkie.

Kortom: het belooft weer een hilarische boel te worden!

Na afloop blijf je natuurlijk nog even feest vieren met live muziek van de geweldige band “Band-Its”!

Speeldata:

24 november, 19:00 uur Generale repetitie voor alle kinderen te bezichtigen. Georganiseerd door de jeugdafdeling van VV Wijster. Toegang is gratis.
25 november, 14:00 uur Middagvoorstelling, georganiseerd door Ouderen Onder Dak in samenwerking met De Weidehoek. Toegang is €10,- per persoon (inclusief koffie met gebak). In de pauze is er een verloting met mooie prijzen.
25 november, 20:00 uur Avondvoorstelling, georganiseerd door de VV Wijster. Toegang is €10,- per persoon. In de pauze is er een verloting met mooie prijzen. Kaarten voor de zaterdagavond zijn vanaf 1 november in de voorverkoop verkrijgbaar bij ‘Kapsalon Hilly’ en Dorpshuis ‘De Weidehoek’.

Locatie: Dorpshuis De Weidehoek, Mr. Haddersstraat 31 in Wijster

Toneeluitvoering 2017


Toneelgroep Voetbalvereniging Wijster

Voorstelling Toneelvereniging VV Wijster 2016

Op 18 en 19 november jl. speelde toneelvereniging VV Wijster de voorstelling: "Raod van Kloetenbarg". Het was een jubileum weekend, want de toneelvereniging bestaat 40 jaar.

Uitvoering Raod van Kloetenbarg
Groep spelers van de toneelvereniging

Hieronder enkele hilarische momenten uit het blijspel ‘Raod van Kloetenbarg’ waar de echtgenotes van de van de heren raadsleden proberen gekozen te worden in de gemeenteraad van een kleine gemeente op het platteland, Kloetenbarg.

Uitvoering Raod van Kloetenbarg Uitvoering Raod van Kloetenbarg Uitvoering Raod van Kloetenbarg Uitvoering Raod van Kloetenbarg Uitvoering Raod van Kloetenbarg Uitvoering Raod van Kloetenbarg

Flyers

Toneeluitvoering Toneeluitvoering


De toneelgroep is geen zelfstandige vereniging, maar onderdeel van de voetbalvereniging Wijster

Jaarlijks wordt een uitvoering gegeven in november.

  • Contactpersoon: Hilly Bouwmeester Tel. 0593-562016

De uitvoering van november 2015

toneeluitvoering

toneeluitvoering

Vrijdagavond 20 november was de uitvoering voor alle basisschooljeugd.

toneeluitvoering

Vervolgens op zaterdag 21 november een middagvoorstelling voor alle senioren uit Wijster e.o. De organisatie was in handen van de Ouderensoos Wijster.

toneeluitvoering

In de avond was er een voorstelling voor alle belangstellende uit Wijster e.o. Deze avond werd georganiseerd door voetbalvereniging Wijster.

Het blijspel werd door de leden van de vereniging geweldig gespeeld. Nogmaals een groot applaus, we hebben genoten!