Wijster

nieuws en informatie

Wijster
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Welkom in Wijster!

3 oktober 2023 @ 20:00 - 22:00

Welkom in Wijster! 

 We heten u namens Dorpsbelangen Wijster van harte welkom in ons mooie dorp Wijster. Dit hebben we al gedaan middels de knapzak, die u van uw buurtvereniging hebt mogen ontvangen.

De knapzak, (die alle nieuwe inwoners als het goed is hebben ontvangen), heeft een stukje kennismaking met en van het dorp laten zien door wandelroutes en informatie.Daarnaast willen wij u als nieuwe inwoner kennis laten maken met een stukje verenigingsleven in Wijster. Dit om een indruk te krijgen wat er te doen is, maar ook vooral kennis te maken met het dorp, de inwoners en de reuring die een dorp als Wijster met zich mee brengt of kan brengen.  

We willen graag een jaarlijkse bijeenkomst organiseren voor nieuwe bewoners en u daarom alvast uitnodigen voor dinsdag 3 oktober om 20.00 uur in het dorpshuis in Wijster. 

Hier zullen een aantal verenigingen uit het dorp vertellen wat er te doen is en waar u mogelijk aan kunt deelnemen, maar vooral ook kennis van te hebben, mocht u hiervoor belangstelling hebben. Omdat er wellicht de afgelopen jaren we meerdere nieuwe inwoners in Wijster mochten verwelkomen, nodigen we iedereen uit die het leuk vindt iets meer te horen over Wijster en haar verenigingsleven. Dus ook inwoners die de afgelopen jaren in ons mooie dorp, willen we van harte welkom heten op deze avond.

In 2023 hebben we als Dorpsbelangen een Dorpsvisie ontwikkeld. Eén onderdeel daarvan is de leefbaarheid in het dorp. Die vinden wij als Dorpsbelangen heel belangrijk evenals veel andere onderwerpen die in het dorp leven en waar we de komende jaren aandacht aan blijven besteden. 

 We hopen u te zien op dinsdag 3 oktober in het dorpshuis! 

 Met vriendelijke groet, 

 Bestuur Dorpsbelangen Wijster 

Gegevens

Datum:
3 oktober 2023
Tijd:
20:00 - 22:00

Locatie

Dorpshuis De Weidehoek
Meester Haddersstraat 31A
Wijster, DR 9418PB Nederland
Bekijk de site van Locatie