Veilig door het Dorp – Plaatsing verkeersborden school

Origineel geplaatst op: 20-09-2019

Plaatsing verkeersborden door wethouder Anique Snijders.

Op vrijdagochtend 20 september heeft wethouder Anique Snijders samen met de 3 jeugdige ontwerpers de verkeersborden rondom de Zuiderenk onthuld. De verkeersborden moeten ervoor zorgen dat de school voor de weggebruikers duidelijker zichtbaar wordt. De verkeersborden zijn ontstaan via de projectgroep “Veilig door het Dorp”. In deze projectgroep is het de bedoeling om de bewustwording van deelname aan het verkeer te vergroten.

Tijdens de onthulling werd nog speciaal benoemd dat ook het gedrag van kinderen in het verkeer belangrijk is. Berg daarom je mobiel op tijdens het fietsen en zorg voor een goede fietsverlichting!

Binnenkort gaat de projectgroep verder met een andere groep in het dorp.