Aanleg nieuwe middenspanningskabel Enexis

Geachte bewoner,

Enexis brengt stroom en gas bij u in huis. Dat doen we via een ondergronds netwerk van kabels en leidingen Om storingen te voorkomen, onderhouden wij ons netwerk goed. Daarom werken we binnenkort in uw straat aan het gas- en/of elektriciteitsnet.

Wanneer beginnen onze werkzaamheden?

Meestal merkt u niets van ons onderhoud. Maar deze keer wel. Vanaf donderdag 8 december gaan we in uw straat aan de slag. Dit kan betekenen dat we tijdelijk straatstenen of beplanting weghalen en gaan graven. Dit is nodig om de werkzaamheden aan onze kabels of leidingen te kunnen verrichten, Het eerst gedeelte van het project zal plaatsvinden langs de Bruntingerweg. Na het kerstreces zal vanaf 9 januari 2023 verdergegaan worden langs de Meester Hadderstraat richting de Kampsweg. Aannemer Heijmans lnfra B.V voert dit onderhoud uit voor Enexis. Naar verwachting zullen de werkzaamheden op vrijdag 3 februari 2023 gereed zijn.

Wat betekent dit voor u?

Het kan zijn dat uw pand soms wat moeili.lk bereikbaar is. We maken de sleuven ’s avonds en in het weekend zoveel mogelijk dicht, vanwege de veiligheid. Zo beperken wij ook de overlast voor u. Helaas is dit niet altijd mogelijk. We doen er alles aan om de duur van de werkzaamheden zo kort mogelijk te houden. Graag uw begrip.

Meer inforrnatie

Hebt u vragen over de werkzaamheden? Neem dan gerust contact op met Niels Kleve (hoofduitvoerder van Heijmans) via telefoonnummer 06-52159615.

Met vriendelijke groet

N. Hoogendoorn

Uitvoerder

Enexis Netbeheer B.V.