Dorpsapp Wijster

Logo Dorpsbelangen Wijster

Vanuit de Dorpsvisie staat een dorpsapp nog op de lijst van wensen. Het zou mooi zijn om naast de buurtpreventie app een soort van dorpsapp lanceren. Deze app is bedoeld om ons dorp te verbinden, informatie te delen, evenementen te organiseren en elkaar te helpen. Je kunt je verloren huisdier hierin vermelden, een krop sla die je over hebt in de moestuin, een stuk gereedschap die je wil lenen, kortom, met de dorpsapp kun je:

  • aankondigen doen van acties in het dorp
  • kijken of er evenementen in de buurt zijn waar je aan mee kan doen
  • buurtbewoners om hulp vragen of aanbieden
  • en natuurlijk nog veel meer!

We willen graag met een klein groepje hierover in gesprek om dat actief te maken in het dorp. Vind je het leuk om hiermee aan de slag te gaan, meld je dan aan, dan gaan we dit organiseren! Aanmelden kan via alle bestuursleden van Dorpsbelangen (Wilma Dolsma, Janneke, Arjan, Oscar, Christien of Alie) en via ons mailadres
We hopen op een klein groepje om hier mee te kunnen gaan starten.

nb. in de dorpskrant van maart stond een verkeerd email adres. Bovenstaande is correct.

Bestuur Dorpsbelangen Wijster