Opening Supermarkt Wiester

Origineel geplaatst op: 17-10-2020

Op maandag 19 oktober opent de nieuwe “Supermarkt Wiester” haar deuren!

Jacco Kleine gaat samen met zijn dochter de winkel runnen. Ze zien de toekomst rooskleurig in en hopen op een goede toekomst.

Jacco heeft samen met zijn vrouw ook de snackbar in Wijster. Dit is hun trots: al hun liefde en passie hebben ze in deze bloeiende zaak gestoken, hetgeen tot een goed draaiende Snackbar Wiester heeft gemaakt. Jacco is samen met zijn dochter van plan om met de buurtsuper het zelfde doel te halen. De supermarkt gaat de naam Supermarkt Wiester dragen.

Het word geen supermarkt voor de vergeten boodschap maar voor een volle goedgevulde kar waar je als gezin goed van kan eten. In de winkel kan je van brood tot het beleg, van gehakt tot alle ingrediënten voor een pasta en voor alle overige versproducten als groente en zuivel terecht. Ook bezorgen ze producten gratis aan huis en zal er een koffiecorner komen om even gezellig bij te kletsen met buurtgenoten.