Zorgcafé Dementie Beilen – Financiën en dementie

Het eerstvolgende Zorgcafé Dementie is op dinsdag 10 oktober a.s. in Beilen. Het thema is deze keer Financiën en Dementie.

De diagnose dementie betekent niet dat iemand meteen wilsonbekwaam is. Zeker nu de diagnose dementie steeds vaker al in een vroeg stadium kan worden gesteld, kan iemand nog veel zaken zelf regelen. Je bent namelijk wilsbekwaam totdat het tegendeel blijkt. Maar het is wel zaak om je van te voren te realiseren wat je kunt regelen als je het niet meer goed zelf kunt overzien.

Het Zorgcafé Dementie is een ontmoetingsplaats, waar mensen met dementie, hun partners, familieleden en andere belangstellenden elkaar in een ongedwongen sfeer kunnen ontmoeten en ervaringen kunnen uitwisselen. De doelstelling is voorlichting geven over dementie en de gevolgen ervan bespreekbaar maken.

Komt u ook de 10of kent u iemand voor wie deze bijeenkomst interessant is?  Vanaf 19.00 uur is de deur open en staat er koffie/thee klaar. In de flyer vindt u meer informatie, delen wordt gewaardeerd. Heeft u problemen met vervoer, dan mail of bel dan met Stichting Buurtvervoer Midden-Drenthe:  of T. 0593 – 729 492  van ma t/m vrijdag van 9.00 – 13.00 uur

Met vriendelijke groet, ook namens Mariella Veen (OCO Welzijnswerk MD) , Daphne Boosman ( Casemanager Dementie Zorggroep Drenthe) en Isabel Blauw en Martine Haak (Casemanagers Dementie Icare)

Tanja Tilkema

Onafhankelijk Cliëntondersteuner Welzijnswerk Midden-Drenthe en Optimaal Leven Midden-Drenthe