Wijster bestaat dit jaar 800 jaar.

Geplaatst op: 31-12-2006

Op 25 september hebben we het project 800 jaar Wijster officieel gemaakt. Tineke Posthoorn, oud bestuurslid dorpsbelangen, had de eer om het bord op de brink te onthullen.

Hierbij waren het bestuur van Dorpsbelangen Wijster en de sponsoren Woonservice Vitaal, Rabobankfonds, Dorpenoverleg Midden-Drenthe en de Gemeente Midden-Drenthe aanwezig. Op verschillende plekken staan de mooie borden met een stukje geschiedenis en een afbeelding. De hout constructie is gemaakt door Klussenbedrijf Hilbo uit Wijster en de borden door Cardeco uit Spier. Beiden hebben keurig en creatief werk verricht. Wij nodigen jullie uit om de borden te gaan bekijken. U kunt vanaf het bord op de brink de andere borden vinden.

Hierboven het bord wat bij de spoorwegovergang aan de Kampsweg staat.