Nieuwe website wijster.info

Logo Dorpsbelangen Wijster

Zoals bekend zijn we als Dorpsbelangen Wijster bezig geweest met de realisatie van een nieuwe website. De vorige website was dusdanig verouderd waardoor het steeds lastiger werd om deze te onderhouden. Met deze nieuwe site hopen we dat we sneller en beter naar iedereen toe kunnen communiceren over wat er speelt in ons dorp.

Uiteraard zijn van de vorige site de belangrijkste zaken meegenomen. Denk daarbij aan de verenigingspagina’s, oude nieuwsberichten en toerisme. We hebben ons best gedaan om de site weer up-to-date te krijgen, maar mocht je iets tegenkomen wat verbeterd moet worden stuur dan een mail aan . We gaan er dan voor zorgen dat het wordt aangepast.

Activiteiten kalender

Een belangrijke wijziging aan de website is de activiteiten kalender. Op de oude website kon iedereen een activiteit toevoegen. Helaas is het vanwege de veiligheid niet mogelijk om dit voor iedereen open te zetten. Is er een activiteit die je graag op de website wilt hebben, stuur dan een mail naar . We zorgen er dan voor dat dit wordt geplaatst.

Foto wedstrijd

Aan de nieuwe website was ook een fotowedstrijd gekoppeld. De winnende foto is als banner op de nieuwe site geplaatst. Als bestuur van Dorpsbelangen vonden we deze foto van het monument aan de Beilerweg het mooist ons dorp weergeven. We willen iedereen bedanken voor de inzendingen, maar feliciteren Christien Patje met haar winnende foto. We nemen persoonlijk contact met je op om te bepalen welke vereniging in Wijster de prijs van €100,- mag ontvangen.

Bestuur Dorpsbelangen Wijster